Despre mine

Bine ai venit in Timpuri Astro!

Bine ai venit in noua mea casa!

Persoana care se afla in spatele acestui site a facut cunostinta cu astrologia atunci cand Jupiter ii tranzita Mijlocul Cerului, adica acum multi ani. De atunci l-a cunoscut mai bine pe Saturn, care i-a “maturat” Ascendentul, dandu-i dorinta mistuitoare de a-si afla directia, acum… deja a trecut de prima retrogradare prin sectorul valorilor, construind, asa cum stie el, increderea in sine si fortand atingerea limitelor evolutive.

Ma numesc Milena Savu, am absolvit cursurile de astrologie Eurocor acum multi ani si sunt astrolog profesionist acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in urma absolvirii cursurilor de certificare Fidelia. Datorita timpului limitat de care dispun, deoarece studiez astrologia tot la nivel de hobby, impartindu-mi zilele intre programul de munca de birou, munca pentru care sunt platita, sedintele de terapie craniosacrala in calitate de facilitator, lucrul la site-ul de astrologie si blogul de terapie craniosacrala, numarul de consultatii astrologice pe care le ofer este foarte limitat. Sper ca in timp lucrurile sa se mai aseze si sa raspund tuturor solicitarilor.

Scopul final este de a te ajuta pe tine, cel care-mi citesti articolele, sa te descoperi cu ajutorul astrologiei, sa ajungi la esenta fiintei tale si sa intelegi cat de minunat esti.

Priveste, citeste, bucura-te de imaginile frumoase si de atmosfera Timpurilor Astro!