Luna Plina in Pesti, 19 septembrie 2013, ora 14:13, gradul 26 si 14 minute pe axa Fecioara – Pesti

September 13, 2013 at 7:11 pm

In timp ce energia Soarelui din Fecioara ne coboara cu picioarele pe pamant intarindu-ne simtul realitatii si perfectionismul, sufletul nostru, reprezentat de Luna in Pesti, ne cere detasarea de lume pentru eliberarea intuitiei, scotand logica din ecuatie.
De fapt aceste semne in care se gasesc luminariile au in comun exprimarea de sine prin serviciul facut celorlalti. Este momentul perfect pentru gasirea punctului de echilibru, exterior, de unde sa avem perspectiva cea mai clara asupra evenimentelor din viata noastra.
Aceasta Luna Plina vine intr-un moment in care cerul este inghetat de o Mare Cruce Cardinala, Venus constransa de conjunctia cu Saturn si Nodul Nord al Lunii si asediata de Marte din Leu.
Aceasta Luna Plina lumineaza fata ascunsa a lucrurilor, situatiilor, evenimentelor aflate in umbra pana acum, aducand cu sine sentimentul de eliberare ce insoteste credinta ca ceea ce trebuia sa se intample s-a intamplat.
Conjunctia aproape exacta intre Venus, Saturn si Nodul Nord al Lunii in sextil cu Pluton aflat la sfarsitul retrogradarii sale, ne arata in toate modurile posibile ce am gresit, dar si ce am facut bine. Acum se activeaza posibilitatea de revizuire a obisnuintelor si certitudinilor noastre (Saturn), dar si a vietii noastre sociale (Venus), astfel incat sa ne pozitionam corect pe drumul pe care-l avem de urmat in aceasta viata ( Nodul Nord al Lunii).
O impotrivire nu numai ca nu este posibila, nu este nici oportuna, evenimentele pe care le traim acum se materializeaza numai spre binele nostru.
Ce evenimente imprevizibile ne vor obliga sa stam de vorba cu noi insine?
Cu ce responsabilitate de care am fugit pana acum ne confruntam?
Cum vom intelege ca ne-am inselat asupra relatiilor pe care le avem?
Ce ne va face sa ne reconstruim viata de la temelie?
Ce eveniment ne va forta sa ne oprim un timp pentru a reflecta?
Apa si pamantul sunt cele mai puternice elemente ale acestui moment de Luna Plina. Ele ne dau motive de a redescoperi puterea ascultarii nu numai a interlocutorilor nostri dar si a vocii interioare. Uneori avem nevoie sa ne detasam de zgomotul lumii si sa ne gasim echilibrul in interior, iar aceasta perioada este perfecta pentru a ne simti bine cu noi insine.

Ai incredere in forta ta interioara!

Gandurile si comentariile tale sunt intotdeauna binevenite!