Luna Plina in Varsator – 21 august 2013, ora 4:45, gradul 28 si 11 minute, axa Leu – Varsator

August 19, 2013 at 3:57 pm

Luna plina in Varsator din 21 august 2013 este cea de-a doua Luna plina din acest semn, dupa cea din 22 iulie 2013.
Aceasta Luna plina pune in prim plan apartenenta la comunitate, ne aminteste ca suntem parte dintr-un intreg, iar idealurile noastre personale trebuie acordate cu idealurile comune, pentru a beneficia cu totii de pe urma lor.
Acest mod de a gandi nu este specific timpurilor actuale, cand dorim sa ne afirmam individualitatea prin orice mijloace, in detrimentul muncii in echipa, sau, la un nivel mai mare, chiar in detrimentul mediului in care traim.
De aceea, putem spune ca aceasta a doua Luna plina in Varsator face un apel puternic la trezire, schimbarea pluteste in aer si trebuie sa fim gata sa o primim. Chiar si cei care opun rezistenta la integrarea acestei schimbari vor ajunge intr-un fel sau altul la concluzia ca le este necesara si ca o noua atitudine ii echilibreaza sau detensioneaza.
Luna, aflata in Varsator la gradul 28.11, se apropie de conjunctia cu Neptun aflat in zodia Pestilor inca de la inceputul lui 2012, amandoua corpurile ceresti opunandu-se Soarelui si lui Mercur, conjuncte in Leu. Putem spune ca geniul Varsatorului, combinat cu misticismul Pestilor, incearca sa capete suprematia, luptandu-se cu creativitatea si stralucirea Leului. Viata este o scena, dar nu intotdeauna invinge cel care joaca teatru mai bine.
Folosirea creativitatii si a comunicarii, prezentate intr-o forma stralucitoare, pot atrage atentia atat catre cauzele umanitare care se cer rezolvate urgent, cat si catre conservarea si protejarea mediului inconjurator.
Pacea interioara e greu de gasit cu acest Jupiter in aspect exact de cuadratura cu Uranus din Berbec. Schimbarea inceputa acum cateva saptamani, odata cu definitivarea aspectului de opozitie a Marelui Benefic cu Pluton, e pe cale sa se produca,  doar ca suntem tentati sa depasim anumite limite, vorbind prea mult sau fiind prea vehementi.
Prezenta in continuare a lui Marte in Rac, aflat in semisextil cu planetele din Leu si inconjunctie cu Luna, se manifesta printr-o oarecare iritare si disconfort pe care trebuie sa le eliminam, schimbandu-ne modul de a gandi si in final de a actiona. Exista posibilitatea ca aceste schimbari sa fie legate de perceptia asupra legaturilor de familie, a diferentelor de opinie dintre noi si membrii familiei.
In curand, trigonul dintre Saturn si Neptun se va destrama si chiar daca ne va lipsi influenta lui benefica, va lasa in urma  linistea pe care o aduce actiunea organizata intreprinsa pe fondul compasiunii.
Acum e momentul sa meditam asupra directiei spre care ne indreptam pana la faza de Luna noua care va avea loc pe 5 septembrie.
Dragostea sa te indrume sa iei decizia potrivita!

Gandurile si comentariile voastre sunt intotdeauna binevenite!