Parintele Pesti

December 4, 2013 at 5:26 pm

Adultul nascut in zodia Pestilor este extrem de dedicat bunastarii si dezvoltarii personale a copiilor sai.
Acesti parinti nu numai ca au o mare nevoie de a avea copii, dar investesc multa energie, de-a lungul anilor, pana cand copiii lor ajung sa fie tineri adulti.

Ca parinte Pesti esti plin de grija si foarte intuitiv fata de copiii tai, inca din momentul de inceput, cand sunt bebelusi, tu simti durerea lor acut si te bucuri alaturi de ei la fiecare pas pe care-l fac in evolutia lor.

Avand multa imaginatie si creativitate, vei petrece ore in sir privind la copiii tai cum se joaca si vei organiza activitati in care vei implica intreaga familie, dar ii vei invata si importanta viselor, a intuitiei si a perceptiei energiilor si fortelor care exista dincolo de lumea tangibila.

Asigura-te insa ca raportul intre vis si realitate este cel corect si pastreaza-ti picioarele pe pamant. Trebuie sa-i inveti pe copii cum sa-si duca la indeplinire responsabilitatile de fiecare zi, ca de exemplu sa aiba un program regulat de masa, de somn, sau de facut temele pentru la scoala.

In plus, trebuie sa le arati copiilor ca ai mai multa incredere in ei, incurajandu-i sa fie independenti, aratandu-le ca aceasta e singura cale catre a se descurca in viata.