Parintele Varsator

November 4, 2013 at 7:12 pm

Prietenos si neconventional

Varsatorul este de multe ori un spirit liber care alege sa nu se casatoreasca sau sa nu aiba copii.

Daca esti una dintre exceptii si ai ales sa ai copii, ca parinte, iti mentii atitudinea independenta si neconventionala.

Parintele Varsator nu are un caracter autoritar sau posesiv, de aceea ii place sa-si lase copiii sa-si dezvolte propria independenta, impingand limitele normalului cat mai departe. De exemplu, pe parintele nascut in zodia Varsatorului nu-l va deranja deloc daca fiica lui adolescenta si-a vopsit parul verde sau a adoptat un stil vestimentar nonconformist, gandeste ca acestea sunt forme de autoexprimare necesare, mai ales la tinerete.

In schimb, acest parinte are suficienta loialitate si responsabilitate pentru a oferi familiei sale o baza stabila.
Familia ta nu e obligata sa respecte regulile unei familii traditionale, cultivi o mare varietate de prieteni si cunostinte si-ti vei invata copiii sa fie deschisi si interesati de o larga varietate de oameni.

Vei incuraja, de asemenea, capacitatea lor dea gandi progresist si creativ, incurajand implicarea lor in sport, activitati sociale, relatii de prietenie sau proiecte de viitor.

Trebuie sa te deschizi mai mult din punct de vedere emotional, ai tendinta de a privi lucrurile mai mult cu mintea decat cu inima, iar copiii au nevoie sa stie ca esti alaturi de ei mai ales sentimental.