Servicii

Toate analizele si studiile sunt scrise complet de mine, nu sunt rapoarte generate de programe de astrologie, iar serviciile pe care le ofer includ:

1. Analiza personalizata a hartii natale pentru adulti

Acest studiu cuprinde explorarea hartii natale pentru revelarea temei majore care sta la baza existentei actuale, clarificarea potentialului de care dispui si modalitatile prin care il poti manifesta. Raportul cuprinde 5-9 pagini, in functie de complexitatea temei natale. Studiul prezinta o privire holistica asupra personalitatii, principalele aspecte dintre planete si luminarii, care arata modul in care fiecare energie functioneaza, mai lin sau mai dinamic, vis a vis de celelalte.

 

Pret: 200 lei

2. Analiza personalizata a hartii natale pentru copii si copii mici (bebelusi)

Ma gandesc cat de minunat ar fi fost daca parintii nostri ne-ar fi inteles nevoile mentale, emotionale si spirituale, punctele forte si vulnerabilitatile inainte de a ne confrunta noi insine cu crizele care ne-au permis autocunoasterea. Harta astrologica a copilului este un manual care-i permite parintelui sa afle din timp eventualul talent artistic, vocatia, potentialul maxim al copilului sau, invatandu-l cum sa dezvolte aceste cadouri unice cu care este inzestrat, un fundament al succesului din viata de adult. Raportul include la cerere aspecte informative privind compatibilitatea dintre parinti si copii, zonele in care se sprijina reciproc si zonele susceptibile de a intra in conflict. Raportul cuprinde 6-7 pagini.

Pret: 250 lei (compatibilitatea cu parintii)

3. Analiza previzionala anuala

Ofera o analiza a evolutiei domeniilor vietii sociale (cariera, relatii, sanatate) pe o perioada de un an. Raportul contine 5-6 pagini si contine tema anuala, progresiile si tranzitele acestei perioade.

Pret: 250 lei

4. Cariera si vocatie

Cariera este unul dintre cele mai importante subiecte din viata noastra. Pentru gasirea echilibrului interior si utilizarea optima a potentialului propriu trebuie sa stim mai multe despre vocatia noastra, despre punctele forte pe care ne putem baza, precum si despre limitele noastre.

Analiza cuprinde aptitudinile, talentele si limitele personale, impreuna cu atitudinea pe care o ai vis-a-vis de succes si de lucrul in echipa, munca de zi cu zi. Raportul contine 5 – 7 pagini.

Pret: 200 lei

5. Compatibilitate relationala

Analiza cuprinde o privire de ansamblu asupra potentialului de relatie pentru obtinerea unei mai bune intelegere a dinamicii dintre cei doi parteneri. Raportul contine 6-9 pagini.

Pret: 250 lei

6. Raspuns scurt la intrebari care te preocupa.

Acest serviciu ofera raspunsuri la intrebarile pe care ti le pui vis-a vis de harta natala intr-un anumit domeniu al viatii sociale si evolutia acestuia intr-o perioada de timp. Raportul contine 3-4 pagini, in functie de complexitatea intrebarii.

Pret: 70 lei

 

7. Studiu de astrologie electiva

Analiza electiva ajuta la gasirea celui mai potrivit moment pentru a planifica orice actiune importanta pe care doresti sa o initiezi, atunci cand factorii astrologici sunt in armonie si maximizeaza sansa de succes, fie ca este vorba despre o casatorie, o petrecere, lansarea unei afaceri sau a oricarui proiect care te preocupa. raportul poate contine 3-5 pagini, in functie de complexitatea evenimentului planificat si de marimea perioadei ce se cere analizata.

Pret: 200 lei

8. Uranus in Taur pentru tine

Analiza este sub forma unui raport de 3-5 pagini care contine astrograma natala, calculata conform datelor personale pe care mi le vei trimite: ziua, luna, anul nasterii, ora nasterii (cat mai exacta) si localitatea in care te-ai nascut, impreuna cu semnificatia tranzitului planetei Uranus prin zodia Taurului pentru tine. In momentul in care te hotarasti ca doresti acest raport, te rog sa-mi trimiti un mesaj pe pagina aceasta sau pe pagina de Facebook, iar eu iti voi trimite datele contului in care va trebui sa depui suma aferenta serviciului. Din momentul intrarii banilor in cont, vei primi raportul dupa 5 zile, impreuna cu factura de plata.

Pret: 70 lei

9. Conjunctia Saturn – Pluton pentru tine

Analiza este sub forma unui raport de 3-5 pagini care contine astrograma natala, calculata conform datelor personale pe care mi le vei trimite: ziua, luna, anul nasterii, ora nasterii (cat mai exacta) si localitatea in care te-ai nascut, impreuna cu semnificatia conjunctiei Saturn – Pluton pentru tine. In momentul in care te hotarasti ca doresti acest raport, te rog sa-mi trimiti un mesaj pe pagina aceasta sau pe pagina de Facebook, iar eu iti voi trimite datele contului in care va trebui sa depui suma aferenta serviciului. Din momentul intrarii banilor in cont, vei primi raportul dupa 5 zile, impreuna cu factura de plata.

Pret: 70 lei

10. Consultatie fata in fata, online sau la telefon: Am adaugat acest serviciu recent, deoarece multe persoane au nevoie de raspunsuri mai rapide la problemele cu care se confrunta. In acest caz, este nevoie de programare prin e-mail, parcurgand aceiasi pasi ca in cazul celorlalte servicii. Durata de raspuns, respectiv programarea convorbirii, va fi in maxim 3 zile de la achitarea serviciului.

 

Pret: 100 lei/30 minute

 

Pasi necesari pentru a comanda un serviciu:1. Trimite  un mesaj la adresa milena.savu@gmail.com  care sa contina numele, prenumele, data, ora si locul nasterii, precum si derviciul dorit, din lista de mai sus. Datele de nastere sunt foarte importante, asa ca trebuie sa te asiguri ca le-ai transmis pe cele corecte.  Cateva cuvinte despre tine si asteptarile tale ar mari acuratetea studiului si ar crea legatura necesara pentru rezultate multumitoare de ambele parti.

2. Asteapta primirea e-mail-ului de confirmare, care va contine eventuale intrebari clarificatoare, data pana la care vei primi studiul comandat si contul bancar in care poti face plata. Te rog sa retii ca voi incepe sa lucrez la analiza ta doar dupa ce banii vor fi ajuns in contul bancar, este singurul mod in care pot sa-mi folosesc timpul in mod eficient si sa reduc perioadele de asteptare pentru ceilalti clienti.

3. Te rog sa tii cont de faptul ca toate rapoartele sunt scrise de mine, nu de un program si necesita o perioada  de pana la 10 zile  de la momentul confirmarii platii si  pana la primirea prin e-mail a raportului comandat, in functie de complexitatea serviciului si de cat sunt de solicitata.

* E-mail-ul primit de la mine va contine in attachement analiza astrologica si factura serviciului solicitat.

* Termenul de finalizare este de maximum doua saptamani din momentul primirii contravalorii serviciului, in functie de cate solicitari am in perioada respectiva.

* De preferinta analiza finalizata este trimisa prin e-mail ca fisier atasat.